Q&A med Greta Thunberg I Min Stora Dag med vänner I Min Stora Dag”MAN ÄR INTE SIN DIAGNOS, ALLA ÄR INDIVIDUELLA” – GRETA THUNBERG

Senaste avsnittet av ”Min Stora Dag med vänner” är ute på Youtube! Vi är så stolta över vår gäst Greta Thunberg. 17-åriga Greta är miljö-och klimataktivist och en stor förebild, inte minst för många barn. Greta har, liksom många unga i vår målgrupp, Aspergers syndrom. I början på veckan fick alla barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser chans att skicka in sina frågor till Greta, och vi fick in hundratals fantastiska frågor! Idag får ni svaren på frågor såsom hur Leonardo DiCaprio är i verkligheten, hur det är att leva med en diagnos och vad man som barn kan göra för miljön. Med ”Min Stora Dag med vänner” vill vi sprida glädje och pepp i en tid då många barn, inte minst barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser, behöver hålla sig hemma mer än vanligt.

❤DET HÄR ÄR MIN STORA DAG❤
Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Stötta vårt arbete och skänk en gåva som ger oerhört mycket glädje!

⭐HÄR HITTAR DU MIN STORA DAG⭐
Swish: 900 51 33
Hemsida: www.minstoradag.org
Instagram:
Facebook:
LinkedIn:

source

Author: Min Stora Dag

8 thoughts on “Q&A med Greta Thunberg I Min Stora Dag med vänner I Min Stora Dag

  1. Jag är helt otroligt imponerad av dig och din mognad❤️ det märks hur hög intelligent du är i en värld fullt med pantade vuxna människor sorgligt faktiskt .. om det fanns fler som dig🙏🏼

  2. Det du gör gillar jag! Du är en Smart Tjej med höga betyg! Skit i alla dumma kommentarer och dessa som kränker allt. Du skulle vara Statsminister. Du är värd Nobels Fredspris också.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.