Is Greta Thunberg een tijdreiziger?!Instagram:

k zag online een foto al redelijk vaak gedeelt worden, een foto waarbij de tekst staat, 120 jaar oude foto opgedoken die een theorie in het leven riep dat Greta Thurberg, de bekende klimaat activiste een tijdreiziger is! Greta zou door de tijd gereisd hebben om nog te redden wat er te redden valt van onze planeet. Leuk dat je kijkt naar een nieuwe raar maar waar, vandaag gaan we het hebben over waar deze foto vandaan komt en welke bekende mensen ook gespot zijn op oude foto’s en schilderijen.

source

Author: Raar Maar Waar

50 thoughts on “Is Greta Thunberg een tijdreiziger?!

 1. Dat meisje uit 1898 lijkt verdacht veel op Greta. Vandaag de dag heb je ook bepaalde mensen die erg op Michael Jackson lijken. Misschien is dit wel gedaan met Photoshop om nepnieuws te verspreiden?

 2. Geen tijdreiziger, maar ze heeft gewoon de steen der wijzen van Harry Potter gebruikt om het eeuwige leven te krijgen. Alleen werkt het bij haar beter dan bij Perkamentus, aangezien zij werkelijk niet ouder wordt en hij wel. Hoe ze aan die steen komt? Opgegraven in de Klondike, zoals je haar ziet werken in de mijn op die foto.

 3. Het zal in ieder geval een Zweeds, of Scandinavisch, immigranten meisje geweest zijn.
  Met de zelfde genen als Gretha en een gezamenlijke voorouder.
  Zie je wel vaker bij zulke foto's van bekende personen wanneer men stuit op oude foto's en afbeeldingen.
  Een heel bekende is een drietal foto's van Putin en een neef van zijn grootvader.
  Twee foto's van die neef, die heel veel op Putin lijkt, worden getoond.
  Een uit 1919, als jonge soldaat in het Rode Leger tijdens de Russische burgeroorlog.
  En eentje uit 1942 van die zelfde neef als tankcommandant van een jaar of 45 tijdens WO2.
  Niks bijzonders eigenlijk.

 4. Misschien een dubbelganger (familie die heel erg op haar lijkt van vroeger) kijk maar naar de serie vampier Darie. Als je de serie kijkt of hebt gezien snap je me maar misschien is dit het zelfde of inderdaad tijdreizen ik weet het niet maar mijn theorie kan ook kloppen. Maar tijdreizen klinkt in mijn opinie raarder dan dubbelganger. In vampire Darie moet de dubbelganger ook de wereld redden.

 5. Greta is een meisje dat word betaalt door Soros. Ze is een deel van het plan van de NWO. Het plan om de wereld om te bouwen. Dit plan is ingezet in 1960 en zal sowieso, vanaf dit moment, nog 20 tot 50 jaar duren voordat het volledig klaar is.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.