GENDER & VERANTWORTUNG – Identität, Geschlecht und OpferbereitschaftHÄNGT DIE VERANTWORTUNG VON SEX UND IDENTITÄT AB? Das heißt, wenn man unter anderem den Sozialdemokraten glauben darf! Was bedeutet Verantwortung wirklich? Beeinflusst die Identität des Opfers das Bild von Verantwortung? Und was passiert mit einer Gesellschaft, die Verantwortung nach Identität selektiv macht? Diesen Fragen gehe ich in diesem Video zu VERANTWORTUNG UND IDENTITÄT nach. 📚 MEIN BUCH „FREIHEIT ZUR SELBSTVERTEIDIGUNG“ BESTELLEN: ⚡ DIE ENERGIEERKLÄRUNG UNTERSCHREIBEN. UNTERSTÜTZEN SIE MEINE VIDEOPRODUKTION: ———————————————- – —— 🥇 Unterstützen Sie mich über Patreon: 📞 Unterstützen Sie mich über Swish: 123 168 90 66 🅿 Unterstützen Sie mich über PayPal: henrik@henrikjonsson.com 🏦 Unterstützen Sie mich per Banküberweisung: 5641 – 7744 FOLGEN SIE MEINEN WÖCHENTLICHEN BRIEF: 💌 Inhaltsverzeichnis: 00: 00 – Intro 02:46 – Selektive Verantwortung 08:36 – Energiemanagement 15:55 – Outro.

source

Author: Henrik Jönsson

49 thoughts on “GENDER & VERANTWORTUNG – Identität, Geschlecht und Opferbereitschaft

 1. Du kan knappast likställa ansvar under beroendeframkallande förhållande typ alkoholism eller sockerberoende med kriminellt beteende. Det är hela grunden för förbud mot droger. Det är en glidande skala men för beroende framkallande medel bör utbudet förbjudas och knappast individen ställas ansvarig.

 2. Det här är kanske utanför ditt normala fält, men jag hade gärna hört dig utveckla dina tankar kring skillnaden mellan att påverkas och att styras. För en enkel bonde som mig så är det inte alldeles lätt att utreda den saken. Ha det bra!

 3. Min familj levde på socialbidrag större delen av min barndom. Jag bodde i inte alltför bra områden. Har gått i dåliga skolor. Är bisexuell, autistisk kvinna. Med denna typ av människors "logik" så borde jag vara ursäktad för mer eller mindre allting, oavsett vad jag bestämmer mig för att göra. Verkligen tragiskt att de ser nästan alla grupper av människor enbart som offer.

 4. Vem tar och har ansvaret för Sveriges självskadebeteende när det gäller energiförsörjningen, skolan, rättsväsendet, sjukvården för att nämna några grenar där.
  The politicians are giving us the “mushroom treatment”; keeping us in the dark and feeding us vid shit.

 5. Tack för dina välkalibrerade videos och belysningspunkter. Önskvärt vore att du gjorde ett avsnitt om vaccinpass och dess statliga påtryckningar där logiken faller i dess strategi och belönar människor som följer myndigheterna. Ett självklart ämne att belysa för alla liberaler där eget ansvar och fri vilja belönas med rörelsefrihet nu. Tack för grymma videos.

 6. Du är så fantastiskt bra att jag inte vet hur jag ska ge dig beröm längre. Du gör gedigen research, tar upp mycket aktuella ämnen och får fram allt som även jag vill få fram – och du gör det med sådan briljans och skicklighet!
  Magnifikt! Enastående! Fantastiskt!
  TACK & grattis till 100 000!

 7. Håller med, förutom det där att man på något sätt med "självkontroll" alltid kan ignorera genetiken. Människor med beroendeproblematik kommer sannolikt hamna i beroende förr eller senare. Om inte alkohol eller narkotika, så spel, sex eller något annat. Samma sak med mycket annat. Inte heller bör man låtsas att yttre faktorer också kan påverka. Det bör dock inte leda till total ansvarsfrihet.

  Så visst ska man utkräva folk på ansvar. Speciellt makthavare. Men att vi har någon helt fri vilja är en seglivad myt bland liberaler, tyvärr. Människan saknar förnuft och agerar irrationellt i många situationer, inte minst i grupp.

 8. Genom att titta på dina video varje lördag kl 08:00 blir jag lugnare för att jag blir smartare när du indirekt ger en klarare bild på mina interna funderingar. Hade du varit min lärare under mina skolår så hade jag förmodligen varit mycket lyckligare och säkerligen mycket mera framgångsrik!

 9. I den moderliga sfären finns inget som heter krav på ansvar – bäbisar kan ej krävas på ansvar. Ansvar hör till den faderliga sfären, så ju mer feminiserat Sverige blir, ju mindre blir ansvarstagandet.

 10. Varför säger man "ett demokratisk ansvar" när det egentligen innebär ett politiskt ansvar, det vill säga (tyvärr förstår inte Google translation denna översättning) har en politisk demokrati där den styrande inte har någon styrförmåga att fatta rätt beslut utan det är politiker som styr. Varför har man inte gjort någonting åt detta tidigare och det borde ha införlivas snarast så att det är folket som styr och inte politiker?

 11. vågar du infiltrera gruppen extinction rebellion och dess argument? De stoppar flygplan från att lyfta med stora konsekvenser som följd. Jag har en fru som är från ett annat land, ska vi inte längre kunna träffa hennes mamma (Brasilien)? hur går det ihop med en stor invandring men ingen chans att resa tillbaka och hälsa på? Ska alla gå från land till land?

 12. Jag är din mest trognaste vapendragare. Men jag blir lite ställd då jag läser att du samarbetar med Ann Heberlein. Vad tillför hon? Du är så vansinnigt beläst och intellektuell att du knappast behöver hennes mekaniska rabblanden av filosofers citat. Du drar ju slutsatser utifrån och genom eget tänk; hon gör inte det.

 13. Kvinnor lever generellt livet på easy mode. De har dessutom väldigt lite ansvar över sina agerande. En kvinna som gör ett grovt misstag slätas lätt över, särskilt om denne är 5/5 eller mer i utseende.
  Att män skulle ha fler fördelar i samhället i kvinnor är ett så vidrigt påhitt att det bara kan komma från en grupp människor, dvs samma grupp som "uppfann" kommunism, centralbanker och proffesionellt offerskap. Detta är ju en del av deras sedan länge erkända plan, att förgöra familjeenheten så att de i maktposition(dvs dom) kan uppforsta och hjärntvätta alla barn, precis som det sker på Amerikanska(och även i många andra länder, dock inte lika extremt) universitet där folk med vit hudfärg inte får vistats i vissa lokaler. Ren och klar racism och sexism gentemot de människor som de beskyller för att utföra racism och sexism. "**** hugger kniven i ryggen på sin granne och skriker av smärta".

 14. Jag hörde på radion att Joe Bidens läkare har sagt att han ”mår bra för sin ålder”. Det är väl likadant där, ansvaret är detsamma oavsett ålder. Eller? 🤔
  Tack för en bra video! 👍

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.