ИСТИНАТА ЗА ГРЕТА ТУНБЕРГ16-годишната Грета взриви света с климатичните промени и заедно с нея се изля твърде много дезинформация относно проблема. За нас е важно да знаем кой стои зад Грета, но в края на клипа ще разберете защо.

В българското YouTube пространство този случай се отрази меко казано повърхностно – единствените видеа, които видях, бяха на влогърката Мария Андреева, в които за съжаление си личи липсата на достатъчна подготовка поради прибързаност. Да не говорим за телевизиите и фалшивите дебати, които се създадоха около Грета за климатичните промени.

Отделих стотици часове, за да направя фактите и информацията достъпни до вас, тъй като навсякъде вече бродят много заблуди относно Грета. Установих колко лесно се изкривява една история през призмата на всеки интерпретиращ човек, всеки отразил журналист, копиращ друг журналист, който превежда работата на друг журналист, който прави реалното разследване и той със собствени виждания. Всеки от тях с личните си убеждения малко или много допринася за някаква промяна в истината. Спектърът на интерпретациите е широк – от „глобално затопляне няма“, през „Грета световна война“, до „Грета е Бог“. Ето защо отделих изключително много време в проучване: ~112 часа (14 дни по ~8 часа) и в редакция и обработка ~24 часа (3 дни х 8 ч.). Причината е, че се наложи да проверявам всеки, който се е изказал за Грета дали е прав, а това е дълъг и сложен процес.

Надявам се да ви хареса! Споделете с приятели дълбоката истина относно:
1. Кой измисли Грета?
2. Каква е разликата между конспиративна теория и истина?

Абонирайте се за канала, ако още не сте, и ни последвайте в социалните мрежи:
Facebook страница –
Facebook група –
Инстаграм –

Ако сте много ентусиазирани за каузата ни в популяризирането на науката, борбата с псевдонауката и дезинформацията, може да ни подкрепите и с дарение на този адрес:

Благодаря за всичко!

Източници:

#Грета #Истината #Затопляне #Климат #ГлобалноЗатопляне #Greta #GretaThunberg #Тунберг #ГретаТунберг #Глобално

source

Author: Българско рационално общество

44 thoughts on “ИСТИНАТА ЗА ГРЕТА ТУНБЕРГ

 1. Тука няма нищо случайно!Соросоидите използват деца с умствени проблеми за своите цели!Което е отвратително!Тука няма кауза родителите печелят пари!

 2. Когато Грета показва климатичната криза ….. А има ли всъщност криза, или по-точно, е ли човек способен да направи каквото и да било относно климатичните промени? Както знаем Земята преминава постоянно през климатични промени през епохите. Доколко човек е способен да контролира такива природни събития? Е ли възможно човек да спре климатичните промени до вида, в който е сегашната Земя? Едва ли. Ще си ги преживяваме както динозаврите, и всички тези движения за борба с климатичните промени ще си останат поредните политическо-икономически мероприятия свързани единствено с преместване на едни финикийски знаци от един джоб в друг и смяна на една власт с друга. Това за което трябва да мислим е, какво ще чиним след 4-5 милиарда години, когато Слънцето "избухне" и омете всичко по земята 😉

 3. Ако имаше синдром на аспергер сигурно щеше да е някой гений не момиченце говорещо глупости по телевизията.

 4. Чуден канал. Искам някакъв алгоритъм постоянно да ми предлага такива скрити съкровища.

 5. Затоплянето е нормално имайки предвид, че светът се намира в парникова епоха. Обаче наистина ние я влошаваме, по много повече начини от тези, за които говори Грета. Трябва да спомена, че както Стивън Хокинг казваше, един от двата най-съществени проблеми на човечеството е пренаселяването. То влошава дори климатичните промени.

 6. Вече бях гледала подобно видео на друг език.Моето мнение е,че има глобално затопляне и няма нужда от разни експерти, за то да се забележи.И това,че някой се опитва да изкара пари от интереса съм Грета няма нищо общо с факта,че трябва всеки един човек да направи нещо.Нека не си тамираме извинения.Всеки може например да използва колата си ,колкото е възможно по-малко.Колелото е добър вариант.Не бива да се пазаруват излишни неща,всички те се превръщат в боклук и замърсяват околната среда.Дрябва да се намали консумацията на месо.

 7. Грета е символ, важен символ! За да бъде видян, чут и разбран, за да се превърне от символ в политика зад него трябва да има сериозен екип и подкрепа (финансова, мрежова, интелектуална, всякаква). Успешните неща в света се случват така и в това няма нищо лошо. Поздравления за видеото!

 8. Добави към 100-те часа търсене на информация и ей тия 40мин. "Глобальное потепление. О чём не расскажет Грета?"

 9. Изключително добър канал сте създали! Браво, все така да трошите измисления свят, в който все повече хора попадат! //

 10. Също както в повечето продукции в този клип се отклоняваме към пикантериите и сапунената драма зад всичко (с цел интрига за да има все пак гледаемост това нещо). И в крайна сметка като обобщение: Какво общо има кой с какви разбирания е леви, десни и т.н. и колко са му силни връзките, кампаниите и дали има лобизъм зад него. Идеята е да се научим да мислим малко по рационално и да гледаме напред в бъдеще до колкото е възможно. Какво значение има дали този Инмар Ренцок я промотира или не, всеки здравомислещ човек знае че има хора зад нея и тя е лице ( незнам защо тези хора в клипа се представаят като нещо лошо и интригуващо ) разбиранията им са на ниво и искат да върви света напред. От друга страна много ясно, че ще вземат младо момиченце с някакви артистични умения, как бихте спечелили вниманието на това консуматорско общество в което сме, без отговорност в система наподобяваща коне с капаци.

 11. Малка пикла при това изтрещяла от всякъде Всичко което прави е не че и пука а заради пари.Вече наближава възрастта когато ще бъде пълнолетна,и ако иска да направи пари по добре да се снима в докторски филм заедно с майка си и баща си.Те и без това скандинавците са извратени в сексуално отношение.Проблемът е че е изключително грозна ,а майка и прилича на травестит което ме навеждана мисълта че биха имали успех ако се снимат и във филм за вещици

 12. Направете и топ глупости на Атанас Узунов. Ще е интересно, мн хора има зарибени там, и си мислят че инсулина се складира като шлака.

 13. Какво ми я хвалите тая ,мястото й е сред другите пикльовци да ритат топка а не да се прави на герой не е лошо ,а ма да го прави когато стане на някоя по-зряла възраст мястото и е в класната стая

 14. Използваш думата конспирация толкова грешно, че нямам думи! Конспиративните теории са изградени върху нещо абсурдно, като това, че Тупак е жив и ще се завърне и т.н. Тази гума в момента главно се използва, защото понякога истината е неудобна!
  Ал Гор е престъпник направил състояние от така наречената климатична кауза! Неоспорим факт! Има изключително много материал за него, който не си прочел! Ето ти още неоспорими факти, които можеш да си ги провериш: Данъците се вдигате непрекъснато особено за автомобили с ДВГ! Казват, че електромобилите са бъдещето, но за направата на една батерия на такъв автомобил се замърсява природата със 17 тона въглероден двуокис или иначе казано, колкото един дизелов автомобил замърсява за 200 000 км! Абсолютно лицемерие!
  Другия неоспорим факт е, че глобалното затопляне е силно преувеличено! 2009 – Климатгейт и извадените документи и огромния скандал, който беше леко заметен под килима! Грета е една ПР пионка, която печели милиарди!
  Ако "лидерите"., като Гор, Сорос, Гейтс и т.н. и техните пионки Грета и онази германка бяха толкова загрижени за Природата първо щяха да изчистят пластмасата, която е основния замърсител или не знаеш, че в Тихия океан има остров от пластмаса големината на България ??? Защо не я забранят? Ако бяха толкова заинтересовани щяха да прекратят изсичането на горите по цял свят (особено в Амазония)! Щяха да залесят пустините! Нещо, което е правено и доказано, че дори и най – суровия климат може да бъде променен! (може да прочетеш и за това)! Нали си чувал, че дърветата абсорбират въглерода ???
  Всичко е възможно стига да има истинско желание да бъде постигнато! Тия с костюмите няма да помогнат! За тях е важна печалбата!

 15. Невежеството ще ви убие!
  Поинтерисувайте се за следните неща и си намерете сами отговорите.
  1.След като има ледников период вследствие на нещо си как се нарича завръщането на Земята в първоначалното си състояние.
  2.Колко такива цикли е имало на планетата.
  3.Приближава ли се планетата ни към Слънцето?С какво темпо?Как това влияе върху климата и?
  Въглеродните емисии си съществуват,но затоплянето на климата на планетата ще се случи с или без тях,основен фактор е посоката и скороста на движение на планетата.
  И за успокоение на истериците процеса към приближаване и поглъщане на Земята от Слънцето ще отнеме милиони години.

 16. Она откачена😂😂😂😂😂😂😂😂😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😄😂😂😄😂😄

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.